Onze filosofie

Herkent u dit? Uw hele huis is mooi ingericht, maar al jaren hangt er nog ergens een los peertje omdat u geen geschikte lamp kan vinden? Het is ook zo lastig om een lamp te vinden die bij uw interieur past. Wij van Die-saain dachten: dat moet anders! Daarom laten wij u uw lamp helemaal zelf creëren zodat deze naadloos aansluit bij uw wensen. U zit bij Die-saain zelf aan de tekentafel en de kleuren, grootte, soort licht enzovoort bepaalt u helemaal zelf en geen ontwerp is te gek (of juist wel als u iets geks wilt). Nu denkt u vast, hoe moet dit, ik ben helemaal niet handig? Geen probleem, wij monteren alles vakkundig en u hoeft de lamp alleen zelf op te hangen of een mooie plek te geven.

Op onze website kunt u al vele combinaties maken. Maar kunt u uw idee niet op onze site samenstellen of wilt u hulp met uw ontwerp? Stuur ons dan een mail met uw wensen en we bekijken samen de mogelijkheden.

Over de oprichter

Carla Kelly is de vrouw achter Die-saain. Ze heeft passie voor design en stelt hoge eisen aan een product. Alles moet gewoon kloppen: de uitstraling, de vorm en de functie. Maar ook de combinatie van producten. Ook zij zat vaak als laatste met de verlichting; waar vind ik nu een mooie lamp? Reden om haar eigen bedrijf te starten en haar klanten zelf aan het stuur te zetten. ‘Ik kan zo genieten van een goed ontworpen product, zeker als je het zelf hebt ontworpen. Ik wil dat anderen daar ook van kunnen genieten.’